Prodănel a pierdut, pe drept, procesul cu compania Dianthus

Cunoscuţi în Piteşti ca  "jupânii imobiliarelor", fraţii Prodănel au făcut un abuz inimaginabil faţă de compania Dianthus, companie care dă salarii la câteva sute de oameni şi virează anual sume serioase de bani către buget. Pur şi simplu au blocat activitatea firmei pe motiv că drumul de acces al tirurilor de transport marfă le aparţine. Nu a mai contat că legea spune negru pe alb că trebuie asigurat drum de acces la proprietate, indiferent că a domeniu public sau privat.

A fost necesară intervenţia judecătorilor pentru a opri avântul familiei Prodănel de a bloca pur şi simplu activitatea unei firme sau de a obţine 1,7 milioane de euro pe terenul pe care l-au vândut şi l-au răscumpărat de la nişte olandezi pentru ca acum să îl dorească iar vândut pe un sac de bani. Justiţia din Argeş a decis că firmei Dianthus trebuie să i se lase cale liberă la proprietate

Deşi au tulburat posesia administratorului firmei Dianthus, familia Prodănel i-a făcut plângere penală administratorului firmei Dianthus, Adrian Dinoiu pe motiv că, da, aţi ghicit, a tulburat posesia lui Prodănel pentru că tirurile de marfă trebuiau să ajungă la firmă şi au atins cu roţile terenul vândut- răscumpărat şi iar scos la vânzare al familiei Prodănel.

Sentinţa judecătorilor a fost clară şi dreaptă – Fraţii Prodănel trebuie să sisteze orice fel de lucrări de îngrădire a căii de acces  şi să permită firmei Dianthus dreptul de trecere deplină şi neîngrădită cu piciorul, auto şi auto tonaj greu pe terenul lor. Scurt, drept, clar şi la obiect.