Se cere demisia viceprimarului Zidaru: "Trebuie demis pentru incompetență și prostie!"

Viceprimarul Piteștiului, Laurențiu Zidaru, a reușit să atragă mânia președintelui PNȚCD Argeș, Gheorghe Dinescu, fost consilier local în CL Pitești. Zidaru s-a implicat în scandalul dintre conducerea Grădiniței "Dumbrava Minunată" și țărăniști, după ce cei dintâi au mutat tomberoanele de gunoi în curtea sediului PNȚCD Argeș și lîngă blocul alimentar al grădiniței. Supărați, țărăniștii au cerut ca tomberoanele respective să fie relocate, ei având un contract de închiriere valabil, semnat cu Serviciul de Exploatare a Patrimoniului Pitești, pentru etajul  clădirii de pe strada General Cristescu, dar cu intrare din bulevardul Republicii, unde există o mică curte interioară- de care a înțeles să se folosească conducerea grădiniței să pună tomberoanele, deși aceștia au o curte mult mai mare la dispoziție, dar pe care o folosesc acum ca parcare. Viceprimarul Zidaru a luat partea conducerii grădiniței în toată această poveste, trimițând chiar o adresă către "Partidul Național Creștin Democrat" (se pare că Zidaru încă nu a aflat ce înseamnă PNȚCD, deși este un partid istoric, iar el însuși se laudă că e profesor de liceu), unde îi amenință pe țărăniști cu rezilierea contractului de închiriere dacă vor mai "obstrucționa căile de acces ale grădiniței (spre bucătărie)". Adresa, semnată de Zidaru și de directorul de la Dezvoltare Locală, are ștampila Primăriei, dar este complet neadecvată, pentru că PNȚCD Argeș are contract de închiriere valabil cu SPEP Pitești, în baza unei hotărâri de Consiliu Local din aprilie 2013! Pentru aceste motive, Gheorghe Dinescu cere demisia lui Laurențiu Zidaru și solicită PSD Pitești retragerea sprijinului politic pentru acest așa-zis om politic, care în campania electorală de anul tecut a fost alături de Tudor Pendiuc. 

Dinescu: "Poate ar trebui retrimis la catedră, dacă îl mai primesc și acolo!"

Președintele PNȚCD Argeș, Gheorghe Dinescu, îi reamintește lui Zidaru că amândoi au votat în Consiliul Local trecerea în administrarea SPEP, în 2013, a spațiilor despre care se vorbește acum, dar și închirierea către PNȚCD, cu destinația de sdiu de partid, a etajului clădirii C5 de pe strada General Cristescu nr2. Ținând cont de aceste aspecte, Dinescu consideră că Zidaru ori este interesat să ia partea directoarei grădiniței, ori este incompetent și îi solicită demisia. "Domnule Zidaru, în primul rând sunteți incompetent! Ați votat în 2013, ca și mine, preluarea în administrarea SPEP a acestui spațiu, dar și închirierea către PNȚCD Argeș, prin SPEP. Vă acuz de abuz în serviciu, nu cunoașteți legea! Primăria nu a încheiat niciun contract cu PNȚCD, ce reziliați? Solicit președintelui PSD Pitești să vă retragă sprijinul politic", a declarat Dinescu. Președintele PNȚCD Argeș spune că se va adresa DSP, pentru că tomberoanele de gunoi se află acum chiar la intrarea în blocul alimentar al grădiniței (detalii aici: http://contraataculargesului.ro/index.php/actualitate/5066-conducerea-unei-gradinite-in-razboi-total-cu-un-partid-din-arges-presedintele-chemat-la-politie)

Mai mult, Dinescu spune că primarul ar trebui să-i ia ștampila vicelui Zidaru, pentru că o folosește pe documente întocmite aiurea. "Nu este posibil ca un partid politic să stea cu lacătul pe porți! Îi voi solicita dlui primar să îl demită pe viceprimarul Zidaru pentru incompetență, prostie sau interese personale. Nu are cum să-mi spună Zidaru că curticica e a grădiniței, iar clădirea a SPEP, ar trebui să mă teleportez înăuntru. Singurul care poate face lumină în acest caz este președintele PSD Pitești, Cristian Gentea. Poate ar trebui să-l trimită la catedră pe Zidaru, dacă îl mai primesc și acolo. Sunt mulți oameni în PSD Pitești cu experiență, mai competenți, care cunosc legile mai bine decât acest profesoraș", a declarat Dinescu.