Război total în Primăria Ștefănești! Ioana Dumitru: "Din cauza dlui viceprimar..."

Primarul orașului Ștefănești, Ioana Dumitru, este nemulțumită total de colaborarea cu viceprimarul Ion Mihalcea. Caracterul grobian și comportamentul total neadecvat al lui Mihalcea aduce prejudicii serioase nu numai imaginii Primăriei Ștefănești, dar și relației cu colaboratorii administrației locale. Primarul Ioana Dumitru spune că viceprimarul e "bau bau" pentru toți, de la constructorii care lucrează la diferite obiective de investiții, până la preoții din localitate. Mihalcea reușește să blocheze diferite acțiuni inițiate de primar prin contabilul-șef, care este nimeni alta decât propria nepoată. 

"Din cauza dlui viceprimar relațiile noastre cu firmele și colaboratorii s-au deteriorat. Se poartă foarte urât cu reprezentanții societăților! Până și preoții din Ștefănești au fost umiliți și pedepsiți, după dispoziția dlui viceprimar! De exemplu, parohia Florica, cea mai mare din oraș. nu a mai primit niciun leu. Totul se blochează la contabilitate. Am ajuns să dau bani de la mine din buzunar pentru că nu mi-a aprobat nicio acțiune culturală. În plus, suntem singura Primărie unde nu mai există o comisie de disciplină", ne-a declarat primarul Ioana Dumitru.

Comportamentul viceprimarului Mihalcea și a rubedeniilor din interiorul Primăriei care îl susțin ar putea ajunge însă foarte curând în atenția organelor și instituțiilor abilitate.