Consilier județean: "Este inadmisibil! La CJ Argeș s-au dat sporuri și vouchere de vacanță unor angajați cu salarii de peste 10.000 lei!"

Consilierul județean Marius Postelnicescu, prim-vicepreședinte PNL Argeș, spune că se interesează despre sporurile primite de angajații din Consiliul Județean sau instituțiile subordonate anul trecut. Astfel, pe lângă salariile mărite peste limita decenței , mulți ar fi beneficiat de sporuri de hrană și vouchere de vacanță.   

"Este inadmisibil să ai salarii de peste 10.000 lei la foarte mulți angajați și să mai și acorzi tot felul de avantaje și sporuri. La CJ Argeș s-au acordat în 2017 sporuri de hrană de 500 lei/lună, în afară de salariile mărite. Sunt în documentare și pe zona de vouchere de vacanță, de 1450 lei, acordate la Spitalul de Pediatrie și alte spitale (n.r. administrate de CJ Argeș). Tare m-aș dori să văd și o eficiență a activității acestor angajați. În mediul privat, ca să câștigi 2-3000 lei trebuei să muncești mult și să ai studii superioare", a declarat consilierul județean liberal Marius Postelnicescu.