Dacă Pendiuc nu e, nimic nu e...

De 1 Decembrie – agitaţie mare în Piaţa Primăriei Piteşti, unde s-a adunat lume ca la urs să-l vadă pe Cornel Ionică la datorie, amfitrion în locul lui Pendiuc. Ziua Naţională a României, 97 de ani de la Marea Unire şi un program artistic pe măsură, cu Direcţia 5 pe post de invitat special.
Totul era planificat ca la carte, iar oraşul s-a umplut de luminiţe multicolore instantaneu... Aproape instantaneu... În fine, la secunde bune după apăsarea butonului de comandă. Care buton a făcut ceva fiţe că nu-l ştia de stăpân pe vicele Ionică, ci pe Tudor Pendiuc. Între timp, viceprimarul, roşu de furie ca PSD-ul de trandafiri, se şi gândea la apostrofările pe care urma să le primească de la şeful Pendiuc, un perfecţionist declarat. Care n-a păţit aşa ruşine în toată domnia sa de şase mandate consecutive. Evident, incidentul l-a enervat la culme pe prim-gospodarul urbei care n-a putut participa la eveniment din cauza binecunoscutelor interdicţii impuse de procurori. Şi care fierbea ca oala sub presiune din biroul său de la Casa Cărţii şi-l înjura în gând pe Ionică, de teamă să nu-l intercepteze DNA-ul. Până la urmă, becurile s-au aprins, iar seara a continuat se ritmuri moderne. Ionică & Co. au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au acuzat dureri de gât şi ceafă. Desigur s-au uitat prea mult în sus, degeaba... Mama lui de buton nărăvaş !
Să vezi Revelion sub mantia lui Ionică ! Preconizăm că viceprimarul va spune « La mulţi ani, 2016 ! » pe 2 ianuarie şi asta pentru că ceasul primăriei nu va mai funcţiona...