Mesaj pentru Pendiuc de Ziua Naţională : «Va ajunge să-l scuipe lumea pe stradă!»

Gigi Dinescu, şeful PNŢCD Argeş, purtător de papion tricolor pentru al doilea an consecutiv i-a trasmis primarului Tudor Pendiuc un mesaj cu ocazia Zilei de 1 Decembrie. E adevărat că vreo două zile mai târziu, dar extrem de savuros şi mai ales în spiritul de Războinic al Luminii care l-a consacrat nu numai pe Becali, ci şi pe Dinescu al nostru.
„Stă și lâncezește la birou. Voi cere lămuriri despre angajarea celor doi consilieri personali ai primarului, ce rol are șoferul, vreau să știu unde se duc banii piteștenilor. Un om cu demnitate, care a fost ales șase mandate, din respect pentru piteșteni și pentru el, ca individ, nu putea decât să-și dea demisia. Atâta timp cât ești o căpușă pe spinarea piteșteanului… Sunt convins că la nebunia lui va candida și în 2016! Crede că e stăpânul orașului, nu-și dă seama că e într-o situaţie ingrată, până va ajunge să-l scuipe lumea pe stradă”, a declarat liderul PNŢCD Argeş, la conferinţa de presă de săptămâna trecută.
Argumentele lui Gigi Dinescu nu sunt departe de realitate, ba chiar vorbim de adevăruri absolute, iar cei care le contestă înseamnă că nu sunt piteşteni. Totuşi, tonul justiţiar al autohtonului Gigi vine din dorinţa febrilă de a candida la Primăria Piteşti. Un fleac... Dacă ne gândim la notorietatea lui Dinescu, la spiritul său de lider, dar şi la calităţile sale administrative şi diplomatice... Aş spunea chiar că edilul Pendiuc va candida în 2016 cu mari emoţii, tocmai din cauza contracandidatului Dinescu.