Florin Tecău – luat la mişto pe Facebook!

Florin Tecău, preşedintele CJ Argeş, a luat-o în freză, taman pe pagina de socializare la care sunt conectaţi apropae 4000 de prieteni virtuali. El, ditamai şeful judeţului a publicat un mesaj cu ocazia Zilei de 3 decembrie, a persoanelor cu dizabilităţi. Nimic emoţionant, ci mai degrabă tehnic, punctual, de lemn. Ca şi gândirea scriitorului, doctor în Tehnologie. În fapt, o serie de date informative, de tip coppy-paste de pe site-uri specializate.
Aşa, ca în aşteptarea Moşului Nicolae, căruia trebuie să-i spună c-a fost preşedinte cuminte, c-a mâncat tot ce se putea şi că n-are dosar pe nicăieri. Să moară duşmanii ! Iar povestea aia cu «puţin şi rar« e o înscenare ordinară. De fapt, adevărul e «rar şi deloc « ! Cam acesta ar fi motivul pentru care Tecău a postat mesaj de ziua persoanelor cu handicap. Să-şi arate compasiunea, sprijinul şi mărinimia. Dacă Moşul o fi vărsat o lacrimă-două, un prieten virtual de-al şefului CJ a fost încă şi mai impresionat. Şi a răspuns ca atare, printr-o postare de actualitate  « Sunt multe persoane cu dizabilităţi acolo, mai ales printre politicieni şi oamenii de afaceri, ... după ce DNA-ul le-a prescris certificat medical să facă tratament la Beciul Domnesc, salina zarca... şi chiar la domiciliu sub pază... ». Off, off, măi măi.
Între timp, Moş Nicolae i-a adus lui Tecău o nuia. Pentru popularitatea în cădere liberă şi pentru câştigarea funcţiei de fost preşedinte al CJ Argeş din vara lui 2016. Felicitări !