Drăghici mai bine nu accepta să fie ministru! Listă enormă de obiective de realizat în Argeș!

Deputatul argeșean Mircea Drăghici a fost propus de PSD pentru funcția de ministru al Transporturilor. Presupunând că președintele Iohannis îl va accepta și că mandatul său va fi mai lung de șase luni (până acum, cam asta e media în timpul guvernării PSD-ALDE, care a schimbat deja 70 de miniștri!), Drăghici va avea de rezolvat  în jur de 12 proiecte importante pentru locuitorii județului. Dacă nu va face asta, probabil va fi hulit de către argeșeni câte zile va mai avea în politică. În plus, trebuie să se descurce și cu un miliard de lei lipsă, după rectificarea bugetară operată azi de Guvern.

Lista nu am întocmit-o noi, ci chiar colegii săi de partid și autoritățile locale din Argeș. O recunoaște și președintele PSD Argeș, Șerban Valeca. Responsabilități uriașe deci pentru trezorierul PSD, preocupat până acum doar să-i fie lui și familiei lui bine.

"În august, la vizita ministrului Șova în Argeș, i-am transmis 12 lucrări majore care trebuie realizate și care se află în diverse stadii. Vom relua acum acea convenție, pentru că multe dintre proiecte sunt întârziate. Începem cu autostrada Pitești-Sibiu, DN Câmpulung-Curtea de Argeș, unde e nevoie și de o HG. Podul de la Topoloveni, de pe DN7, este avariat pe o parte de trei ani, de o viitură, s-a prăbușit și partea pietonală. Centura de vest a Piteștiului trebuie realizată și legată de drumul expres Pitești-Craiova. Al doilea pod peste râul Argeș este în fază incipientă, deocamdată există doar o idee. În plus, Dacia-Renault a solicitat modernizarea gării Ciumești", a spus Valeca.

Noi am mai adăuga DN Pitești-Drăgășani, modernizarea Transfăgărășanului pentru a fi deschis mai multe luni din an și întocmirea unor contracte de deszăpezire eficiente la CNAIR, pentru că iarna deja a venit și va începe în curând coșmarul pe drumurile din județ, în special pe Dealul Negru, pe DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea (în lipsa autostrăzii...).  

Andri Irimia