Dănuț Dinu nu are concurent în interiorul PNL pentru Primăria Pitești! Miuțescu: "Îl prefer pe Dinu în fața lui Tudor Pendiuc"

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a dezvăluit numele celor care s-au înscris până acum în competiția internă a partidului pentru desemnarea candidatului pentru Primăria Pitești. Surpriza vine din partea lui Dănuț Dinu, consilier local independent, care își dorește să candideze din partea PNL la următoarele alegeri locale. Pe lângă Dinu, s-au înscris în competiție oameni mult mai puțin cunoscuți și apreciați de piteșteni: Radu Perianu, președintele PNL Pitești (un avocat care are activitate politică ce tinde spre zero), Tiberiu Avrămescu (profesor, fost consilier local), Marius Postelnicescu, consilier județean și prim-vicepreședinte PNL Argeș, Horia Gonceanu și Alexandru Tudan, om de afaceri.

Adrian Miuțescu spune însă că nu exclude și alte variante, în martie 2019 urmând să fie făcut un sondaj de opinie care va conta decisiv în desemnarea candidatului. "Nu trebuie să candidăm de dragul de a candida. Sondajul va reprezenta peste 70% din greutatea deciziei. Interesul nostru este să scoatem candidații cei mai buni. În urma sondajului, vom vedea cum stă fiecare. Dacă nu stă bine niciunul, vom căuta alții. Viziunea mea, ca președinte PNL Argeș, este să punem oameni curați și capabili", a declarat Miuțescu.

Liderul PNL Argeș a comentat intenția lui Dănuț Dinu de a cnaidda pentru PNL: "Ca independent, în 2016, a avut mai multe voturi decât candidatul PNL. Domnul Dinu și-a depus cererea de intenție de a intra în competiția internă. Dacă va fi desemnat candidat, va trebui să se înscrie în PNL", a declarat Miuțescu.

Fostul primar, Tudor Pendiuc, nu și-a manifestat încă oficial intenția de a candida pentru PNL, în ciuda zvonurilor. Miuțescu a declarat că "între Dănuț Dinu și Tudor Pendiuc îl prefer pe dl Dinu". Liderul PNL Argeș spune că ar prefera un candidat "curat și capabil", dar care să fie și pe placul piteștenilor.