Deputatul Rădulescu, lăudat de colegii din Pitești: "E bătăios, ne-a deschis ușile la minister"

Reprimit în PSD Pitești de anul trecut, deputatul Cătălin Rădulescu s-a făcut deja de folos colegilor din organizația municipală. Președintele PSD Pitești, Cristian Gentea, i-a mulțumit public pentru că Rădulescu l-a ajutat să intre la ministrul Finanțelor, Orlando Teodorovici. Gentea a putut obține astfel o finanțare mai mare pentru instituția pe care o conduce din funcția de director general- RATEN Pitești. Cercetarea din domeniul nuclear de la ICN Mioveni va avea acum un imbold nesperat.

"Îi mulțumesc lui Cătălin Rădulescu pentru că mi-a deschis ușa la domnul ministru Teodorovici. Acum RATEN are finanțare de 100%, 84,3 milioane lei deși pentru 2019 se propusese numai 60%. Am fost la București și m-am bucurat de spirjinul domnului președinte Dragnea și al premierului Viorica Dăncilă. Le voi demonstra că n-au dat acești bani degeaba. Voi avea grijă de reparații, investiții și de oameni. Săptămâna aceasta a m semnat un memorandum cu o firmă americană  (detalii aici: http://contraataculargesului.ro/index.php/stiri/10925-raten-memorandum-cu-americanii-de-la-perma-fix-environmental-inc ). Vom face un produs radiofarmaceutic pentru tratarea cancerului. E singurul loc din Europa unde se va face", a declarat mulțumit Gentea.

Numit între timp chestor în biroul permanant al Camerei Deputaților, Rădulescu a fost lăudat și de primarul Piteștiului, Cornel Ionică. "E săritor, am fost de acord cu toții să revină în organizația Pitești. Este foarte bine că a obținut această funcție. El are multe bube, dar când e vorba să se bage în ceva, nu e parlamentar să te ajute precum el", a spus primarul Ionică.