Primarul comunei Corbi îl susţine pe George Simion la europarlamentare!

Liderul mişcării unioniste George Simion şi-a anunţat candidatura la alegerile europarlamentare, evenimentul având loc la Piteşti. La acest eveniment a luat parte şi primarul comunei Corbi, Virgil Baciu. Acesta a subliniat că este o onoare să îl sprijine pe George Simion, un tip entuziast şi un tip care nu are legătură cu partidele politice actuale. 

 „Este o onoare pentru mine să îl susţin pe George Simion la alegerile parlamentare şi toţi care suntem în această sală o să îl votăm la alegerile din luna mai. L-am văzut anul trecut la tribuna Parlamentului European şi pur şi simplu am observat că el poate să fie vocea tuturor românilor. Ce îl recomandă? În primul rând faptul că nu are experienţă politică şi asta este un avantaj pentru că nu este un tip mânjit cu politica actuală. Nu are legături cu vreun partid politic. Este foarte curajos, foarte enmtuziast şi în special, iubeşte şi simte româneşte”, a declarat Virgil Baciu.

George Simion a punctat şi el că a ales acest drum pentru că totul se obţine prin muncă şi prin sacrificii imense. „Vreau să fiu vocea românilor în Parlamentul European. Am ales să candidez independent pentru că în viaţă totul se obţine prin muncă, prin sacrificii, am ales calea mai grea. Nu vreau să merg pe calea uşoară şi să fiu în vreun partid anume. Eu îmi dopresc să fiu trimisul României pentru a vorbi tuturor despre România mare”, a punctat George Simion.