Taberele din PSD Argeș, în imagini!

Sciziunea de la nivelul organizației PSD Pitești a fost evidentă încă de la dezbaterea publică a bugetului municipiului (detalii aici: http://contraataculargesului.ro/index.php/actualitate/11602-consilierii-psd-absenti-nemotivati-de-la-dezbaterea-bugetului-pitestiului-cu-mici-exceptii).

Revenirea în funcție a primarului Cornel Ionică se pare că i-a deranjat pe unii dintre colegii săi, aceștia afișând o atitudine vădită de ostilitate. Același lucru s-a întâmplat și azi, la deschiderea oficială a celei de-a 42-a ediții a Simfoniei Lalelelor. Primarul Cornel Ionică a stat în fața Primăriei pe podium,împreună cu invitații din Guvern și din străinătate, dar și cu președintele CJ Argeș, Dan Manu, prefectul Emilian Dragnea și președintele PSD Argeș, Șerban Valeca. Tot pe podium s-au regăsit și o parte dintre consilierii județeni, sau parlamentari argeșeni, precum Simona Bucura Oprescu, Gheorghe Marin și Cătălin Rădulescu.

În schimb, viceprimarul Sorin Apostoliceanu a preferat să stea jos, în stradă, alături de președintele PSD Pitești, Cristian Gentea, colegi consilieri și chiar primari din județ. Apostoliceanu, în scurta perioadă cât a fost primar interimar, a susținut ideea desființării tribunelor, deci era chiar culmea să-l vedem "cocoțat" printre celelalte oficialități.

Tabloul politic a fost foarte bine surprins, involuntar, de fotografi.