Liviu Dragnea: “Am depus la Parlament un proiect care permite mămicilor aflate în concediu de maternitate să aibă și venituri din activitați independente sau drepturi de autor”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a inițiat un proiect legislativ care vine în ajutorul mămicilor aflate în concediu de maternitate.

“Săptămâna trecută am primit un mesaj care îmi semnala faptul că actualele reglementări legislative nu permit mămicilor să aibă alte venituri decât cele din indemnizația de creștere a copilului. După ce am verificat și am constatat că există această piedică, am rugat-o pe Olguța Vasilescu să semneze alături de mine rapid inițiativa de modificare a acestei legi. Am depus la Parlament și acest proiect care permite mămicilor aflate în concediu de maternitate să aibă și venituri din activități independente sau drepturi de autor. Mulțumesc celor care ne-au atras atenția ca să putem interveni rapid și să îndreptăm situația. Nimeni nu este perfect, noi așa am gândit legea, am dublat alocațiile pentru copii, dar asta ne-a scăpat. Proiectul de lege va fi dezbătut în procedură de urgență în această sesiune. Sper ca de data aceasta PNL și Iohannis să nu aplice blocajul cu care ne-au obișnuit în ultimii doi ani, atacând orice proiect al nostru la CCR”, a declarat Liviu Dragnea.

Comandat de Partidul Social Democrat, publicat de SC Contra Atac Media Online SRL, C.M.F. 41190008