Liviu Dragnea, la Corbi: “Vom include printre domeniile prioritare de sprijin și depozitele pentru produsele agro-alimentare”

Liviu Dragnea, președintele PSD, a fost vineri în Argeș, în Topoloveni și în comuna Corbi. În comuna din nordul județului, Dragnea a vizitat o exploatație agricolă de succes înființată cu fonduri europene în anul 2010 pentru care se primesc acum și subvenții de la bugetul de stat. Mihai Ungurenuș, un fermier local, a înființat, pe lângă plantația de muri, meri și afin și un depozit frigorific. Alături de Liviu Dragnea s-au aflat europarlamentarul Gabriela Zoană, președintele PSD Argeș Șerban Valeca, președintele CJ Argeș Dan Manu, primarul PSD din Curtea de Argeș, Constantin Panțurescu, și ministrul Agriculturii, Petre Daea.

“Am dorit să fiu astăzi aici pentru a sta de vorbă cu un om care muncește zi de zi și care a demonstrat ce se poate face în acest domeniu. Săptămâna viitoare vom modifica Ordonanța 114 pentru a accesa procedura de obținere a banilor și, de asemenea, să includem printre domeniile prioritare de sprijin și depozitele pentru producătorii de produse agro-alimentare. Ceea ce înseamnă că primarii pot merge la Fondul de Investiții, depun cereri și proiecte și obțin banii pentru depozite. Depozite o să fie. Pe legumicultură lucrurile avansează bine, pe pomicultură e nevoie de mai multă rigoare. Una e să scoți producția în câteva zile și să trebuiască să o vinzi rapid și altceva când poți pune soiuri succesive pe care să le valorifici într-un timp mai lung, fără presiune”, a declarat Liviu Dragnea.

Comandat de Partidul Social Democrat, publicat de SC Contra Atac Media Online SRL, C.M.F. 41190008