Florin Iordache: 'Profitaţi de românii din diaspora'

Deputatul PSD, Florin Iordache a lansat un atac dur la adresa reprezentanţilor opoziţiei, dar şi a preşedintelui Klaus Iohannis. Acesta a precizat că membrii PNL şi USR profită de pe urma românilor plecaţi peste hotare. 

 "Nu ați cerut înainte de alegeri creșterea numărului de secții, nu ați cerut prelungirea programului de votare. Nu ați spus nimic când Guvernul a comunicat numărul de secții pentru diaspora.

 

Este multă ipocrizie să profitați de românii din diaspora. Dacă erați onești și dacă v-ar fi preocupat procesul de votare, atunci i-ați fi cerut președintelui să nu organizeze referendumul odată cu alegerile europarlamentare. Este maximă ipocrizie!

Văd că nu mai aveți nicio declarație politică neînsoțită de plângeri penale. Este maximă ipocrizie să ne spui că acest Guvern adoptă prea multe OUG, dar vă faceți că nu vedeți faptul că domnul președinte atacă toate deciziile majorității la Curtea Constituțională. Chiar și dumneavoastră v-ați făcut un obicei din atacul la CCR. Cum poți să iei decizii când ești blocat pe linie.”, a spus Florin Iordache.