Trădătorii din PNL Argeș inventează funcții și organisme de care n-a auzit nimeni!

Imediat după excluderea celor 7 membri PNL Pitești, dintre care foști consilieri locali și directori de la deconcentratele din județ, imediat s-au “activat” și alți trădători din organizație. Aceștia au trimis un comunicat de presă din partea unui organism de care n-a auzit nimeni din presă și din societatea civilă! Este vorba despre Clubul Studenţesc Liberal Argeş (CSL Argeş), care a trimis ieri un comunicat de “solidaritate” cu exclușii, semnat de către "președintele" Năvligu Raul Gabriel. După ce că n-au avut niciun fel de activitate, singura menire a acestor organizații imaginare a fost, se pare, să-și bălăcărească colegii care s-au implicat cu adevărat în viața politică. Din păcate pentru ei, la ultimele alegeri echipa condusă de Adrian Miuțescu a dublat scorul PNL în Argeș.

PNL Argeș precizează că încă din noiembrie 2018 a fost dizolvat Comitetul Naţional al Cluburilor Studenţeşti Liberale, printr-o Decizie a Biroului Executiv Naţional al Partidului Naţional Liberal. Odată cu această decizie au fost dizolvate şi toate Birourile Judeţene ale Cluburilor Studenţeşti Liberale, inclusiv în Argeş. Astfel, Năvligu Raul Gabriel nu mai deţine funcţia de Preşedinte al Clubului Studenţesc Liberal Argeş, coordonarea CSL judeţene fiind făcută de către Comitetul Naţional Interimar al CSL. Comitetul Naţional Interimar al Cluburilor Studenţeşti Liberale a fost numit prin Decizia nr.1/18.01.2019 de către Biroul Executiv Naţional al Partidului Naţional Liberal.

“Considerăm că domnul Năvligu Raul Gabriel dezinformează, prin acuzaţiile prezentate în spaţiul public, nemaiavând calitatea de membru în Biroul Politic Judeţean Argeş, odată cu pierderea funcţiei de Preşedinte al Clubului Studenţesc Liberal Argeş. Partidul Naţional Liberal susţine libertatea de exprimare, însă este necesar ca informaţiile apărute în mass-media să fie corecte. Afirmaţiile domnului Năvligu Raul Gabriel sunt neadevărate, acesta asumându-şi public o funcţie pe care nu o mai deţine”, au transmis cei din departamentul de comunicare al PNL Argeș.