Gelu Tofan: "Nu pot să tolerez oameni care au semnat contracte cu PSD! Facem curățenie în PNL Argeș!"

Excluderea a șapte membri din PNL Pitești, printe care foști consilieri locali sau județeni, a dus la anumite comentarii din partea unora dintre așa-zișii "tineri liberali" din județ. Majoritatea celor care comentează împotriva deciziei au avut afaceri cu administrațiile locale controlate de PSD, sau au în familie membri angajați la Primăria Pitești sau Consiliul Județean Argeș. Legăturile financiare cu PSD Argeș îi fac să reacționeze virulent abia acum, în timp ce în campania electorală și chiar în precampanie ori și-au denigrat colegii, ori nu au mișcat un deget.

Vicepreședinte și purtător de cuvânt al PNL Argeș, Gelu Tofan spune că în organizație curățenia va continua. "PNL Argeș face curățenie! Au rămas mulți nostalgici USL, care încă lucrează pentru PSD. Această falangă social-democrată a fost demontată. Cei care au continuat să denigreze partidul au suportat consecințele. Eu nu pot să tolerez oameni care au semnat contracte cu PSD în 2016 și sabotau acțiunile noastre de campanie electorală în Pitești. Vom înlătura orice rămășiță social-democrată din interior", a declarat Gelu Tofan.

Este deja de notorietate faptul că Dumitru Moise, unul dintre excluși, fost consilier județean, a făcut afaceri serioase cu Primăria Pitești în 2016. Nu mai vorbim de sutele de hectare, cumpărate în mod dubios până în 2016, mai ales în comunele Teiu și Rătești.

Dragoș Predescu, și el exclus, are un membru al familiei care lucrează în Primărie, iar autointitulatul lider al CSL Argeș are mama angajată la Consiliul Județean. Între timp, deși este contestat de ei, președintele ales al PNL Argeș, Adrian Miuțescu și echipa sa au dublat scorul partidului în județ.