Gentea în Consiliul Local Pitești: "Să vorbesc de abuz de lene și incompetență?"

Consilierul local Cristian Gentea, președintele PSD Pitești, i-a reproșat în ședința CL de joi viceprimarului Laurențiu Zidaru că a dosit o hârtie șapte zile. Din cauza lipsei de reacție a lui Zidaru, s-au pierdut 66.000 lei, drept penalități.

"Mă ia domnul secretar cu abuz de funcție la comisie, dar să nu vorbesc și eu de abuz de lene și de incompetență!", a spus Gentea. Liderul consilierilor PSD s-a referit explicit la Laurențiu Zidaru. 

Președintele de ședință, Cătălin Costescu, s-a declarat complet nemulțumit de felul cum au gestionat cei din aparatul tehnic al Primăriei cazul Orentex, dar și cum a reacționat vicele Zidaru. Era vorba despre o hârtie pentru Apă Canal 2000 SA.

Costescu, președinte TSD Pitești, spune că nu e normal ca aleșii locali să deconteze politic greșelile unor angajați și funcționari plătiți regește. "Salariile s-au făcut enorm de mari, trebuie să-și asume cineva greșeala! Nu se poate să plimbi o hârtie șapte zile și să plătim penalități! De 110 miliarde făceam o grădiniță, o să ne întrebe lumea pe stradă de bani. De ce să ne asumăm noi, pentru ce sunt plătiți cei din executiv?", a spus Costescu.

Despre despăgubirea uriașă pe care Primăria o are de plată în cazul Orentex, citiți aici: http://contraataculargesului.ro/index.php/stiri/12482-mostenirea-erei-pendiuc-primaria-pitesti-executata-pentru-11-milioane-lei-consilierii-vor-sa-gaseasca-vinovatii