Situație tensionată în PNL Argeș

Mai mulți liberali argeșeni se află într-un conflict mocnit cu o parte dintre liderii PNL Argeș. Nu ne referim la cei din organizația de tineret, ci la membri cu ștate vechi, inclusiv primari. Aceștia sunt nemulțumiți de modul cum este condusă filiala, existând reproșuri la adresa unor persoane din conducere, apropiate de președintele Adrian Miuțescu. Nici președintele PNL Argeș nu este în grațiile tuturor, deși echipa sa a confirmat la alegerile din 26 mai. După informațiile noastre, nemulțumirile ar putea răbufni prin reclamații la conducerea centrală.

Starea de tensiune din cadrul PNL Argeș vine pe fondul rezultatelor bune scoase la alegerile europarlamentare și chiar în timpul campaniei de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de președinte. Deși organizațiile liberale din județ își fac treaba, efortul membrilor de rând ar putea fi umbrit de conflictele de la nivel județean.

Pentru a-i calma pe unii, președintele Adrian Miuțescu a declarat săptămâna trecută că: "PNL Argeș nu împarte funcții. Nu putem face asta până nu vom participa la guvernare. Sunt intoxicări".

Vom reveni cu amănunte.