Miuțescu: “Fără autostrada Pitești-Sibiu vom rămâne separați de lumea civilizată”

Vara 2019 poate fi lesne considerată vara blocajelor în trafic şi a accidentelor rutiere grave. Liberalii argeșeni susțin că toate astea se întâmplă pentru că guvernele PSD (Grindeanu, Tudose, Dăncilă) n-au fost în stare să demareze un singur proiect important de infrastructură rutieră, fiind ocupate cu protejarea penalilor din partid şi cu modificarea legilor justiţiei.

Pe această temă, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat: "În timp ce Viorica Dăncilă se plimbă cu elicopterul prin ţară, milioane de români sunt blocaţi în trafic pe orice traseu de deplasare. La ora actuală, niciun proiect major de infrastructură, indiferent că el este finanţat din fonduri europene sau beneficiază de altă formă de finanţare, nu a fost lansat de actuala guvernare."

Liberalii spun că niciun ales PSD din judeţul Argeş n-a clintit un deget pentru demararea proiectului autostrăzii Piteşti-Sibiu.

Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, la rândul său, a declarat: " Autostrada Piteşti-Sibiu rămâne marele deziderat al României, drumul care îi va ajuta pe cei din Regat să treacă munţii spre Ardeal şi care va asigura relansarea economică a ţării. Dacă acest tronson de autostradă nu se realizează, vom rămâne separaţi de lumea civilizată! Suntem martorii impotenţei PSD!"