Valentin Deaconescu: "Am reușit să reactivăm TNL Pitești"

Actualul lider al TNL Pitești, Valentin Deaconescu, a reușit să închege foarte repede o echipă eficientă, tinerii liberali fiind implicați zi de zi în strângerea de semnături pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis. Deaconescu spune însă că vrea să treacă la acțiuni civice și îi invită pe tineri să se alăture TNL Pitești- organizație pe care o coordonează. Președintele ales al TNL Pitești, Dragoș Predescu, a fost exclus în iulie din partid alături de alți șase colegi, printre care și președintele OFL Pitești, Flavia Ghițu, precum și doi foști consilieri locali (Tiberiu Avrămescu și Andrei Moșteanu) pentru neimplicare și lipsă de activitate.

"Am reușit într-un timp destul de scurt să activăm TNL Pitești, să aducem membri noi. Am ieșit aproape în fiecare zi pe cartiere, să facem cunoscută candidatura președintelui Iohannis pentru un nou mandat. Am ajuns și la porțile uzinei Dacia, să aflăm părerea oamenilor despre actuala guvernare. Surprinzător, până și oameni mai în vârstă erau nemulțumiți de guvernarea PSD, fiind știut faptul că în general ei reprezintă baza de vot a social-democraților. Noi avem ușile deschise la TNL, vrem să contribuim la creșterea notorietății acestio organizații. După strângerea de semnături, ne vom implica mai mult în evenimente civice", a spus Deaconescu.

Coordonatorul TNL Pitești a anunțat că în perioada 12-15 septembrie 18 tineri liberali din Argeș vor participa la școala de vară a partidului, de la Mamaia. Președintele Klaus Iohannis este așteptat la școala de vară, să le vorbească tinerilor liberali.