Miuțescu: "Fiecare dintre cei 3 poate fi un candidat puternic la Pitești! Dar vreau să facă echipă"

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a susținut o conferință de presă cu cei trei liberali înscriși în cursa internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Pitești: Ana Stan, Tiberiu Irimia și Mihai Coteț. Adrian Miuțescu spune că se va face un sondaj pentru desemnarea candidatului, dar nu se grăbește, în condițiile în care celelate partide nu și-au anunțat candidații pentru Pitești. În schimb, Miuțescu vrea ca toți trei să tragă la aceeași căruță și să formeze o echipă, indiferent cine va fi desemnat să candideze.

"Fiecare dintre cei trei poate fi un candidat puternic. Dar eu vreau să facă echipă. Forța candidatului desemnat va fi mai amre și nimeni nu va pleca din echipă. Avem nevoie de oameni pentru a schimba fața județului Argeș", a declarat Adrian Miuțescu.

Ana stan, președintele organizației de femei a PNL Pitești, a declarat că dacă nu va fi desemnată ia în calcul o candidatură pentru Parlamentul României. Mihai Coteț susține că nu a intrat în politică cu gândul de a ajunge primar, ci pentru a se implica. Tiberiu Irimia a susținut însă că, încă înainte să fie abordat de liberali, avea în plan o candidatură independentă la Primăria Pitești.