Oamenii pușcăriașului Theo Nicolescu instrumentează puciul din PNL Argeș

Astăzi a avut loc o conferință de presă a "puciștilor" din PNL Argeș, la care au participat 8 primari liberali și unul independent. Ce nu s-a văzut însă este că în treburile primarilor nemulțumiți din PNL Argeș își bagă nasul niște oameni dubioși, excluși din partid. I-am surprins în aceeași sală cu cea în care s-a ținut conferința de presă pe organizatorii "din umbră": fostul consilier județean Dumitru Moise și Dragoș Predescu, fost președinte TNL Pitești. Se pare că aceștia au sustras și bannerele din imagine din sediul PNL Pitești, înainte să fie dați afară din partid.

Amândoi au avut relații foarte bune cu Theodor Nicolescu, fost deputat PNL de Argeș, condamnat ieri la 8 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită în dosarul ANRP (detalii aici: http://contraataculargesului.ro/index.php/actualitate/13211-fost-deputat-argesean-condamnat-la-8-ani-de-inchisoare-cu-executare). 

De altfel, nu e niciun secret că Moise s-a "împroprietărit" masiv în perioada când Theodor Nicolescu era vicepreședinte ANRP, cumpărând foarte multe terenuri. Unul dintre creierele puciului din PNL Argeș, Radu Perianu, nu a fost prezent deloc la conferința de presă. Fost președinte PNL Pitești, Perianu a fost asociat cu Theodor Nicolescu într-un cabinet de avocatură. 

Concluzionând, se observă clar cine vrea să răstoarne conducerea PNL Argeș: apropiați ai unui pușcăriaș! Primarii liberali au și ei motivele lor să fie nemulțumiți, dar spre deosebire de personajele amintite, ei se bucură de legitimitatea votului.