Bombă politică în Argeș! Aproape 70 de consilieri locali trec la PNL!

Singura formațiune politică locală din județ, Partidul pentru Argeș și Muscel (PAM), va face o fuziune prin absorbție cu PNL Argeș! Anunțul a fost făcut azi de liderii celor două partide, liberalul Adrian Miuțescu și Mihai Tudor. Cei doi colaboraseră oricum excelent în Consiliul Județean Argeș, unde au dovedit că opoziția din județ poate fi foarte închegată. Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, a anunțat că a discutat cu liderii tururor partidelor de dreapta din județ, pentru un rezultat foarte bun în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

PAM are o "zestre" de 67 consilieri locali (inclusiv în orașe) și 2 consilieri județeni. Mihai Tudor, liderul PAM, a fost membru PNL, dar a părăsit partidul de peste 3 ani, în urma neînțelegerilor cu cei din conducerea de atunci a filialei județene.

"Suntem în discuții cu PNL Argeș pentru o fuziune prin absorbție cu PAM. Suntem în faza finală a negocierilor. Când am plecat din PNL și m-am alăturat proiectului PAM, am spus că sunt nemulțumit că existau în organizație blaturi cu PSD. Între timp, mulți dintre ei au dispărut din PNL Argeș. Este foarte bine că PNL a devenit o alternativă viabilă la ce înseamnă conducerea în Argeș. Trebuie să câștigăm la anul Primăria Pitești și Consiliul Județean. Nu puteam avea altă opțiune decât Klaus Iohannis la prezidențiale. Nu avem niciun consilier local pro-PSD, opțiunea noastră este una naturală", a declarat președintele PAM, Mihai Tudor.

Andri Irimia