Ultimatum pentru ALDE Argeș. Miuțescu: "Aștept răspunsul Simonei Brătulescu"

Opoziția din Consiliul Județean Argeș va introduce din nou pe ordinea de zi, la finalul lunii, proiectul de demitere al președintelui social-democrat, Dan Manu. Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, spune că până atunci cei din ALDE Argeș au timp să-și clarifice direcția: ori cu PSD, ori cu PNL! De amintit că președintele ALDE Argeș, Simona Brătulescu, este vicepreședinte al Consiliului Județean. 

Miuțescu vrea să închege pentru turul al doilea al prezidențialelor susținerea tuturor partidele de dreapta din județ, pentru candidatul Iohannis. Un prim pas concret a fost făcut deja (detalii aici: http://contraataculargesului.ro/index.php/politic/13588-bomba-politica-in-arges-aproape-70-de-consilieri-locali-trec-la-pnl ). "Adevărații liberali", cum își spun cei din ALDE, au foarte puțin timp să decidă pe cine vor susține în turul al doilea.

"Am avut discuții cu celelalte forțe de dreapta din județ pentru a-l susține pe Klaus Iohannis. Am vorbit și cu cei de la ALDE, i-am spus doamnei Simona Brătulescu să-și stabilească clar poziția. În câteva zile ne va da răspunsul, am înțeles că a fost plecată din județ. Vom vedea cum vor vota și la moțiunea împotriva președintelui CJ Argeș", a declarat Miuțescu. Vă amintim că la încercarea de luna trecută de demitere a președintelui CJ, Dan Manu, atât consilierii PSD, cât și cei ai ALDE, au părăsit sala de ședințe.

Andri Irimia

UPDATE: Se pare că aleșii județeni ai ALDE sabotează în continuare încercarea de demitere a lui Dan Manu. Aceștia au încercat la ședința CJ de azi să amâne nepermis de mult, împreună cu aleșii PSD, punerea pe ordinea de zi a proiectului pentru demitere. După lege, Manu nu poate fi demis în ultimele 6 luni de mandat.