Simona Bucura Oprescu, dialog permanent cu argeşenii!

Simona Bucura Oprescu este într-un dialog permanent cu argeşenii. Deputatul PSD de Argeş este unul dintre cei mai activi parlamentarii ai Argeşului, aceasta având nenumărate iniţiative şi luări de cuvânt la nivelul Camerei Deputaţilor. Cu o vastă experienţă în spate, Simona Bucura Oprescu se află într-un dialog permanent cu oamenii şi niciodată nu ezită să le asculte nemulţumirile acestora şi încearcă de fiecare dată să găsească o rezolvare la solicitările oamenilor.

 Mai mult, Simona Bucura Oprescu discută şi în audienţe cu argeşenii, aceasta având un program bine stabilit din acest punct de vedere.  Audiențele se desfăşoară în Pitești, la cabinetul din Palatul Administrativ, Piața Vasile Milea, nr.1, etaj 3, camera 122, în fiecare vineri începând cu ora 9, iar în Mioveni, în fiecare vineri, începând cu ora 17, la sediul PSD Mioveni, str. Tudor Mușătescu.

Actele necesare pentru înscrierea la audiențe sunt: buletin de identitate, acte doveditoare cu privire la obiectul audienței, acte doveditoare cu privire la demersurile făcute anterior. Înscrierile se fac pentru săptămâna în curs.