Deputatul Bica despre ALDE Argeș: "Este anacronic să ai subprefect și în CJ să fi alături de PSD"

Print

Comportamentul duplicitar al celor din ALDE Argeș, conduși de Simona Brătulescu, nu este pe placul liberalilor argeșeni. Deputatul liberal Dănuț Bica a punctat acest lucru, vorbind despre siutația "mai specială" din județ.

Vicepreședinte CJ Argeș, Simona Brătulescu îi ține pe consilierii județeni ALDE aproape de PSD, aceștia fiind categoric împotriva inițiativelor liberalilor, considerați în opoziție în Consiliul Județean. În schimb, ALDE îl sprijină pe subprefectul Adrian Bughiu, care, grație unei înțelegeri de la nivel național cu liderii PNL, își va păstra funcția.Se ajunge astfel la situația ca un om al ALDE să conducă Prefectura Argeș, ca reprezentant al Guvernului Orban în teritoriu (pentru că prefectul susținut de PSD, Emilian Dragnea, a fost demis, iar până acum nu s-a stabilit un înlocuitor), iar în Consiliul Județean, conilierii ALDE să sară la gâtul celor de la PNL mai ceva decât aleșii PSD! 

"Fiecare partid și-a impus un număr de condiții. ALDE a cerut să-și păstreze funcțiile, mai puțin cele de miniștri. Este anacronic să ai subprefect ALDE, reprezentantul Guvernului Orban și în Consiliul Județean Argeș aleșii ALDE să fie alături de PSD", a declarat deputatul Dănuț Bica.

Andri Irimia