Președintele TSD Pitești, atac dur la adresa Mariei Dinu: "Veți vota pe cineva care a terorizat ani la rând primarii PSD?"

La sfârșitul săptămânii social-democrații argeșeni își vor alege noua conducere, iar preferințele, sau antipatiile unora încep să iasă la iveală. Președintele TSD Pitești, Cătălin Costescu, lansează un atac dur la adresa Mariei Dinu, care candidează pentru președinția PSD Argeș. Costescu, care este și consilier local piteștean, spune că partidul nu are nevoie de “experimente” și de oameni “girați din spate de umbre ale unor pesediști blamați”.

“Există pe lumea asta o specie de deștepți pe care i-aș numi dedesubtologi. Matricea lor mentală are un principiu simplu: nimic nu e ce pare, totul are un dedesubt, ce vedem e manevrat din spate. Poți să spui orice, ei nu ascultă, pentru ei nu contează decât presupusul dedesubt. Acești dedesubtologi îi regăsim și pe scena politicii românești. Ei își arată colții atunci când au ceva de câștigat. Sigur, e normal să evoluezi în politică, dar nu prin ipocrizie, trădare, minciună, falsitate.

La sfârşitul acestei săptămâni, organizaţia judeţeană a PSD Argeş îşi va alege o nouă conducere. Mă întreb oare dacă cei cu drept de vot, vor putea pune vreodată ștampila pe cineva care ani de zile a lucrat pentru PNL si PDL, care a terorizat ani la rând primarii PSD și care este girată din spate de umbre ale unor pesediști blamați și ajunși prin pușcării?

Unitate, muncă și seriozitate nu jocuri de culise și înțelegeri pe sub masă îmi doresc de la noua conducere PSD Arges. Respect pentru cei care sunt mai in vârsta, dar au câștigat batalii pentru acest partid și întinerire pe merite demonstrate. Nu experimente acum când urmează un an electoral crucial pentru PSD.

PS: PSD susține tinerii, dar tinerii care au muncit pentru partid, nu doar cei care au beneficiat de munca altora”, a scris Costescu pe o rețea de socializare.