Mînzînă și-a depus candidatura pentru șefia PSD Argeș! Face echipă cu Simona Bucura și Cristian Gentea!

Ion Mînzînă, vicepreședinte al Consiliului Județean, și-a depus azi candidatura pentru șefia PSD Argeș. Mînzînă face echipă cu Cristian Gentea, care vizează funcția de președinte executiv și cu Simona Bucura Oprescu- care dorește să fie secretar general al organizației județene. Actualul secretar, primarul Ion Georgescu, este tot în echipa lui Mînzînă, candidând pentru un loc de vicepreședinte.

Alături de Mînzînă au fost președintele ACOR- Argeș, primarul comunei Albota, Ion Dumitru, primarul comunei Rociu, Aurel Bălășoiu, primarul comunei Aninoasa, deputații Nicolae Velcea,Nicolae Georgescu și Radu Vasilică, senatoarea Cristina Stocheci și multe alte nume sonore din  PSD Argeș, aceștia arătându-și susținerea pentru echipa lui Ion Mînzînă.

“E loc pentru toată lumea, avem bătălii de dus. Mergem ca să câștigăm alegerile din acest an. Veți vedea o altă abordare, noi credem că știm ce trebuie făcut pentru a fi câștigători. Suntem cea mai competitivă echipă, singura capabilă să câștige alegerile în Argeș”, a declarat Ion Mînzînă.

“Întreaga organizație municipală îl susține pe dl Mînzînă, care în accepțiunea noastră este președintele care poate uni pe toată luema și ne poate pune la muncă. Dacă nu câștigăm algerile locale și parlamentare, gândurile de mărire nu-și găsesc acoperire în realitate și dânsul poate să o facă”, a spus președintele PSD Pitești, Cristian Gentea.

"Dl Mînzînă a avut rezultate bune pe zona de sud, împreună trebuie să ne reprezentăm colegii și să-i ducem la victorie", a declarat Simona Bucura Oprescu.

Împotriva lui Mînzînă candidează Maria Dinu, administratorul județului Argeș și deputatul Cătălin Rădulescu.