Variantă horror: Candidat PNL extrem de controversat la Primăria Mioveni!

Fost PDL-ist de frunte, cu o escală pe la UNPR și reciclat acum de PNL, Ion Predica, zis Semaca, ar fi candidatul ideal al liberalilor pentru Primăria Mioveni. Semaca este în prezent consilier local din partea UNPR în CL Negrași. Acesta și-a făcut însă apariția pe la ședințele PNL Mioveni și s-ar afla în discuții pentru o candidatură la Primărie din partea liberalilor.

Nu știm ce anume i-a convins pe liberali că Predica ar fi bun de candidat, dar un lucru e cert: dacă ar câștiga alegerile, oamenii din Mioveni nu ar trebui să fie suprinși dacă Semaca ar confunda primăria cu orice altă instituție. Omul are experiență în acest sens, căci prin 2009, când tuna și fulgera că e "și el cineva în Argeș" doar pentru că PDL-ul îl pusese vicepreședinte la partid, acest dom Semaca a confundat uzina Dacia cu Penitenciarul de la Colibași. Nu, nu e banc. E cât se poate de real. Omul așa a făcut, confirmând toate teoriile cu privire la nivelul scăzut de inteligență din politică.

Dom Semaca are convingerea fermă că dacă e în politică trebuie să primească beneficii, fie ele și prin presiune și trafic de influență. Așa a făcut și cu uzina Dacia unde s-a dus și a bătut cu pumnul în masă că în calitate de vicepreședinte la PDL e musai ca uzina să-i dea și lui parte din activitatea de transport. Tot cu pretenții inepte a venit și la compartimentul de fonduri europene. Cerea nici mai mult , nici mai puțin decât bani peste rând pentru pensiunea ginerelui său. Dacă vă imaginați că s-a sesizat vreun DNA în privința asta să știți că vă înșelați. Omul e bine merci și gata să ia startul pentru Primăria Mioveni. Dacă nu confundă instituțiile, cu siguranța va considera că tot orașul Mioveni îi aparține că doar va fi și el cineva în Argeșul ăsta prea mult călărit de nulități.