Liderii unui partid din Argeș îi cer demisia șefei DSP după tragedia de la Teddy Care

Decesul lui Petruț, copilul de doar 4 ani anesteziat total la clinica stomatologică privată Teddy Care din Pitești, i-a scandalizat pe țărăniștii argeșeni. Atât președintele PNȚCD Argeș, Gheorghe Dinescu, cât și președintele organizației de femei, Georgeta Janță, consideră că autoritățile nu și-au făcut treaba. Gheorghe Dinescu solicită demisia de urgență a directorului DSP Argeș, Sorina Honțaru, care pare depășită de situație și care a gestionat deficitar mai multe crize din sănătatea argeșeană. Țărăniștii argeșeni au ținut un moment de reculegere la începutul conferinței de presă de azi.

"Vreau ca până mâine instituțiile abilitate să elucideze ce s-a întâmplat, iar doamna Honțaru să-și dea demisia! M-am săturat de această muiere coafată, cu lanțuri de gât și brățări pe mână, să ne dea nouă lecții de moralitate. Nu înțeleg cine o ține în funcție pe doamna Honțaru, la DSP Argeș! Nu a elucidat nici acum ce s-a întâmplat în cazul copiilor morți din cauza vaccinurilor. Acum niște clinici private își permit să facă anestezii generale pentru dinți de lapte! Eu muream cu ei de gât! Plânge inima în mine ca părinte și ca bunic", a declarat revoltat Gheorghe Dinescu.

La fel de indignată este și Georgeta Janță, președintele OF PNȚCD Argeș. "Sunt foarte revoltată de tragedia prin care trece familia lui Petruț din cauza unei anestezii care nici nu trebuia făcută. Toată lumea a uitat de responsabilitate, de bun simț. Fetele ne sunt traficate, copiii în Argeș ne mor. S-a format o burghezie bugetară, dar e timpul să ne trezim la realitate", a declarat Georgeta Janță.

Andri Irimia