Gheorghe Dinescu candidează pentru Primăria Pitești. Mesaj tranșant pentru angajații administrației locale!

Președintele PNȚCD Argeș, Gheorghe Dinescu, și-a anunțat oficial candidatura pentru Primăria Pitești. Dinescu a primit votul colegilor din conducerea PNȚCD Argeș pentru a se înscrie în bătălia pentru postul de primar al municipiului. Gheorghe Dinescu este fost consilier local în CL Pitești (2012-2016) și spune că are patru mari proiecte pe care le propune piteștenilor.

"Vreau ca râul Argeș, acum în administrarea Apelor Naționale, să intre în administrarea Piteștiului. Voi declanșa un referendum să preluăm porțiunea care trece prin oraș, să o decolmatăm și să facem o zonă de agrement. În plus, vreau ca Pădurea Trivale să fie preluată de Primărie de la Romsilva. Vreau să stopăm măcelărirea spațiilro verzi și să verificăm toate construcțiile noi, de la autorizații până la locurile de parcare. Am informații că unele imobile trebuiau să aibă locuri de parcare la parter, dar în realitate s-au făcut spații comerciale. În al patrulea rând, vreau ca toate instituțiile statului să plătească impozite pentru clădiri și terenuri la Primărie. Mă voi zbate ca această HCL să devină lege. Trebuie să dezvoltăm municipiul", a spus Gheorghe Dinescu.

Dinescu le amintește piteștenilor că este singurul consilier local din mandatul trecut care nu a fost chemat la DNA în dosarul Publitrans- în care Tribunalul București a pronunțat ieri pedepse exemplare pentru mai mulți oameni de afaceri, angajați ai SC Publitrans 2000 SA, fostul primar Tudor Pendiuc, fiica sa și funcționari din Primărie. Dinescu lansează și un avertisment pentru angajații administrației locale.

"Am un mesaj pentru angajații Primăriei Pitești și din societățile subordonate: rugați-vă la Dumnezeu să nu mă voteze piteștenii! Sunt singurul consilier local care n-a fost chemat la DNA în dosarul Publitrans. N-am făcut parte din gașca care a stat cu Văsîi în biroul lui Ionică! Dacă voi fi votat primar, nu vor mai exista autorizații de construcție în buricul târgului. Toată țigănia din centru o voi muta pe malul rîului Argeș", a declarat Gheorghe Dinescu.

Andri Irimia