Bogdan David: "Prioritatea noastră nu sunt funcțiile, ci Primăria Câmpulung"

Președintele PNL Câmpulung, Bogdan David, a fost numit de curând director al Administrației Bazinale de Apă Argeș Vedea (ABAAV). Bogdan David susține însă că, deși organizația municipală are și un adjunct la Inspectoratul Școlar Județean, prioritatea o reprezintă câștigarea Primăriei.

La ședința Consiliului Local de ieri, liberalii au votat bugetul orașului, fiindu-le acceptate amendamente importante pentru comunitate. Printre acestea se află dotarea spitalului cu un aparat de dializă,  o secție de Pediatrie la UPU, implementarea bugetului participativ, bani pentru o tabără de sculptură (30.000 lei), locuri de joacă, sensuri giratorii, etc. Bogdan David, care este și consilier local, este însă nemulțumit de mai multe contracte derulate de Primărie, în general cu aceeași firmă de construcții.

"Prioritatea noastră, a PNL Câmpulung, nu este nici funcția mea de la Ape, nici funcția domnului Crețu de la Inspectoratul Școlar. Prioritatea numărul 1 este să câștigăm Primăria Câmpulung. În maxim două săptămâni ne vom desemna candidatul. În cursa internă sunt subsemnatul, Nicolae Zaharia, directorul Liceului Dan Barbilian și Florin Nițoi, om de afaceri. Ne ținem de termen, acum suntem în faza de sondaj. Prioritatea noastră este Primăria, nu funcțiile pe care le putem obține în altă parte", a declarat președintele PNL Câmpulung.

Andri Irimia