PSD Argeș lasă politica și se solidarizează cu oamenii

Președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă a transmis un comunicat de presă prin care roagă toată populația să rămână calmă, dar responsabilă și să asculte toate recomandările specialiștilor care vin cu toate soluțiile care sunt în prezent posibil de implementat pentru a evita răspândirea virusului ce are drept consecinte adevărate drame. Ion Mânzână a precizat că social –democrații nu mai fac niciun joc politic, nu se mai implică în campanii de imagine politică, ci se solidarizează cu oamenii și cu interesele lor.

Iată mesajul președintelui PSD Argeș, Ion Mînzănă

" Dragi argeșeni,

Traversăm cu toții momente foarte dificile, momente în care ne sunt puse la încercare sănătatea, răbdarea, siguranța zilei de mâine, chiar curajul. Pandemia stârnită de noul coronavirus ne poate afecta pe oricare dintre noi, așa încât este nevoie să respectăm cu strictețe recomandările specialiștilor și autorităților, să fim calmi și lucizi, să ne ajutăm unii pe alții în măsura în care putem face acest lucru fără să ne expunem pericolului de îmbolnăvire, să dăm dovadă de responsabilitate și empatie în egală măsură.

De-a lungul istoriei sale, poporul român a trecut prin crize mai mari sau mai mici, mai grave sau mai puțin grave, dar a răzbit. A reușit să iasă cu fruntea sus din toate încercările și sunt sigur că la fel va izbândi și acum. E nevoie însă de unitate (chiar și în condiții de izolare), de acțiune concertată și concentrată, de respect pentru noi înșine și pentru cei de lângă noi.

După ce va trece urgia COVID-19 vom avea timp să spunem și lucruri care nu sunt tocmai plăcute pentru cei care ne conduc acum. Vom spune mai apăsat ce este de spus.

În momentul de față, însă, vorba unui mare scriitor francez, „trebuie să ne împăcăm cu timpul” și să avem credința că vom reuși să depășim această grea încercare!"

Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș