"Să se verifice legalitatea concursului dat de prefectul Emanuel Soare !"

Există în lume trei lucruri care nu merită nici o milă: ipocrizia, frauda și tirania. –spunea   Frederick William Robertson și ar fi bine să ținem cont de aceasta constatare, căci iertate fiind aceste păcate se vor întoarce cu furie împotriva noastră.

Și dacă tot am ajuns la ipocrizie să vorbim puțin și despre prefectul Soare care a stârnit indignarea vicepreședintelui CJ Argeș, Marius Nicolaescu, spunând că vrea să verfice legalitatea numirii managerului de la Vedea. Foarte bine, să o verifice, dar să nu uite de propriul concurs și de faptul că până să găsească o portiță pe la Casa de Pensii București, s-a tot încercat să fie cadorisit cu o titulatură de funcționar public , absolut necesară pentru numirea în funcția de prefect, pe plan local și pe furiș.

Plus că după examenul de la Casa de Pensii, prefectul a fost lovit de o amnezie atât de profundă încât si subiectele de la examen au devenit o necunoscută. Așadar, președintele CJ Argeș, Marius Nicolaescu spune așa

"Am citit un articol potrivit căruia prefectul verifică legalitatea numirii managerului spitalului de la Vedea. 

I-aș recomanda următoarele lui și instituțiilor statului care sunt responsabile de acest lucru:

1. Să verifice cum a fost numit fiul președintelui PNL la curtea de conturi;

2. Cum a luat prefectul examenul de la casa de pensii, știut fiind faptul că întrebat de ziariști nu a știut subiectele de la examen deși îl promovase cu săptămână înainte.

Întrucât am constatat că este o persoană responsabilă sunt convins că va da curs acestei cereri", scrie Marius Nicolaescu, vicepreşedintele CJ Argeş pe o reţea de socializare.