Liberalii atacă PSD la aniversarea a 145 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal

Liberalii nu renunță în a ataca PSD nici măcar atunci când sărbătoresc 145 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal.

În plină ceremonie, premierul Ludovic Orban, liberal care pretinde că are ca principii și valori teoretice, pluralismul, diversitarea de opinii și meritocrația, a ținut să atace din nou PSD pe motiv că anul trecut social democrații nu le-a permis liberalilor să sărbătoreasca liberalismul la Vila Florica.

”De 30 de ani, noi, liberalii, am venit aici, la Vila Florica, să sărbătorim aniversarea datei de înființare a PNL. Anul trecut, am pățit un lucru la care nu m-aș fi așteptat niciodată: baronii PSD din județ ne-au interzis să venim la Vila Florica pentru a sărbători aniversarea. Parcă Dumnezeu ne-a oferit această ocazie ca, după un an, la aniversarea a 145 de ani, să reușim ca Vila Florica, administrată atâta timp de CJ Argeș, (...) să fie un loc în care românii să se întâlnească cu istoria, în care pot cunoaște viața înaintașilor noștri care au pus cărămidă peste cărămidă pentru evoluția României și transformarea ei într-un stat modern” a spus Ludovic Orban. 

Vila Florica a fost transformată în Muzeul Național Brătianu de Guvernul PNL., dar cumpărată de la moștenitori de către social democrați .Premierul Ludovic Orban a fost primul care a scris câteva cuvinte în cartea de onoare a muzeului.