Cristian Diaconescu, președintele Fundației Mișcării Populare a venit la Pitești

Cătălin Bulf, președintele Mișcării Populare Argeș a avut drept invitați pe Cristian Diaconescu, președintele Fundației Mișcărea Populară și pe candidatul la primăria Bălilești, Ionuț Unguroaica.

În primă fază a confeinței de presă, a fost prezentat candidatul pentru primăria comunei Bălilești, Ionuț Unguroaica. Acesta face parte din generația tânără a candidaților pentru un post de primar, are 34 de ani, a absolvit Facultatea de Contabilitate, este căsătorit și are doi copii și lucrează la Uzina Dacia în cadrul departamentului Calitate. „Îmi doresc să candidez pentru a face comuna în care locuiesc la standarde europene. Aici, în localitate, până și pietruirea se face o dată la 4 ani, despre alte lucruri nici nu se mai pune vorba. Am alături o organizație de aproape 50 de membri și ma vor susține în ceea ce mi-am propus să realizez”, a declarat Ionuț Unguroaica, candidatul Mișcării Populare.

Cristian Diaconescu: „În Argeș, doar 30% din populație are apă curentă”

Președintele Mișcării Populare Argeș Cătălin Bulf, l-a prezentat pe Cristian Diaconescu, președintele Fundației Mișcarea Populară.  Fostul ministru de Externe, argeșean de altfel  a discutat despre adevăratele probleme ale județului . „Am  un respect deosebit pentru oamenii din Argeș pentru că și familia mea este de aici. Trebuie să vă spun că privind de la București, județul Argeș se vede într-un mod paradoxal, pe deoparte Argeșul are cel mai mare exportator, este vorba de Dacia, iar pe de altă parte, partea medicală lasă mult de dorit. Circula și o glumă, cel mai bun tratament în Argeș e trenul spre București. În plus, Insitutul de Statistică spune că în acest județ doar până la 30% din populație are apă curentă. Părerea mea este că acestea sunt adevăratele probleme pe care trebuie să le discute un partid”, a spus Cristian Diaconescu.

 

Falimentarea Aro, discutată la Câmpulung

Tot săptămâna trecută, Cătălin Bulf, prezent la o conferinţă de presă a Mişcării Populare la Câmpulung, a făcut noi dezvăluiri despre jaful de la Uzinele ARO.  „Dacă ţineţi minte, ARO a dat 2.000 de maşini şi piese de schimb, pentru 10 ani, unui domn Vitalie Usturoi, o firmă din Moldova. Cine este Vitalie Usturoi? Este şeful trupelor ruseşti din timpul loviturii de stat din România. Deci, Iliescu şi-a plătit ajutorul dat de trupele URSS să preia puterea în România, pentru că asta s-a întâmplat. Nu a fost revoluţie. A fost o lovitură de stat dată de Iliescu şi ai lui. De fapt comuniştii şi-au  păstrat puterea. Plata de la ARO nu a fost singura plată făcută de Iliescu către ruşi.  Ca să motiveze plata, domnul Vitalie, prin firma sa, care a luat aceste maşini şi le-a exportat în Asia Centrală, a mai făcut şi un împrumut de 20 de milioane de dolari, la Bancorex, împrumut cu care nici nu a plătit maşinile, dar nici nu a dat împrumutul înapoi. În concluzie, la nivel de vârf, Ion Iliescu a gestionat falimentarea ARO”, a declarat preşedintele Mişcării Populare Argeş.