Robert Turcescu, avertisment macabru: Amînați alegerile! Dacă nu, vom merge la urne, dar n-ar putea să spună nimeni la care...

Deputatul piteștean al PMP Robert Turcescu solicită amânarea alegerilor locale, dar şi a alegerilor parlamentare, în condiţiile în care epidemia de coronavirus pare departe de final în România. Turcescu este de părere că alegerile ar trebui să aibă loc cel mai devreme în primăvara anului 2021, în condiţiile în care politicienii au preocupări populiste în loc să se concentreze pe combaterea epidemiei.  "Amânați alegerile! 
Vreți sa tratam cu seriozitate această criză sanitară? Nu există decit o variantă: amînați alegerile! Și Localele, si Parlamentarele! In Romania, in an electoral, nu se poate discuta rational pe frontul politic, guvernul, oricare ar fi el, se comportă populist si ia decizii cu ochii in sondajele de opinie, iar primarilor in funcție nu le sta mintea decit la dat cu var si clipuri de campanie, nicicum la lupta cu COVIDU'. 
O clasa politică responsabilă, de la Președinte in jos, ar trebui sa puna punct AZI acestui festival electoral in care ne gasim. Amînați alegerile, macar pina in primavara viitoare! E singura variantă de a trata cu seriozitate si cu celeritate aceasta criză sanitară!

Amânați alegerile! Daca nu, vom merge la urne, dar n-ar putea sa spuna nimeni la care...", scrie Robert Turcescu pe Facebook.