PSD a venit cu un candidat de excepție pentru Primăria Pitești

Astăzi a avut loc Adunarea Generală a PSD Pitești, care a avut pe ordinea de zi desemnarea candidatului pentru Primăria Pitești .

Social democrații au ales ca, pentru funcția de primar, să fie desemnat Cristian Gentea, președintele PSD Pitești.

Prin desemnarea lui Cristian Gentea, social – democrații au demonstrat că oferă piteștenilor ocazia de a alege persoane care au făcut carieră înainte de a intra în politică, care au fost premiate și recunoscute pentru calitățile lor de către organizații naționale și internaționale, care știu ce înseamnă și administrația publică și managementul performat. Cristian Gentea se bucură de respect și prețuire atât în rândul oamenilor de la RATEN , dar și în rândul politicienilor PSD.

Cristian Gentea este inginer fizician, a avut numeroase activități profesionale, multe succese pe plan profesional, este recunoscut în lumea echipamentelor nucleare și apreciat.

Cristian Gentea a spus că dorește ca oamenii să analizeze candidații, cu bunele și relele lor, și să voteze în deplină cunoștință de cauză. Ar fi bine ca fiecare votant să analizeze candidații după ceea ce au făcut în viața lor, cu propriile lor puteri, cu mintea și inteligența lor și să nu se lase seduși de sloganuri de campanie fără nicio valoare.

Steluta Chirita