“PNL guvernează pentru corporaţiile bogate, nu pentru oameni!”

Guvernul liberal a adoptat un Memorandum prin care 500 milioane de lei din buget, din taxele si impozitele românilor, merg direcționat către trei companii de asigurare a creditului comercial, cu acționari străini. 

 
“Asta, în timp liberalii  mint peste 9 milioane de copii și de bătrâni, spunând că nu sunt bani pentru dublarea alocațiilor și pentru mărirea pensiilor, conform legii!
 
Este revoltător să susţii că nu ai bani de alocaţii, dar să faci cadou o jumătate de milliard la trei firme. Evident - copiii și bătrânii nu sunt printre priorităţile actualei puteri!
 
În afară de interesele de partid, de companiile de partid și de sponsorii partidului nimeni din această țară nu beneficiază de vreun sprijin real pentru a face față efectelor economice si sociale cauzate de criza coronavirus. Deja peste 150.000 de IMM uri se află în stare latentă de insolvență și faliment.
 
La 9 luni de la învestirea guvernului Orban, românii nu beneficiază de nicio măsură reală de protejare a veniturilor și a puterii de cumpărare. 
 
Companiile românești nu beneficiază de nicio măsură reală, activă, de sprijinire a activității economice în afară de invitația de a lua credite de la bănci.”, arată PSD Argeș.