În Argeș, PNL a dat cu plăcuța suedeză în cap alegătorilor antiPSD

PNL Argeș  le-a pasat  alegătorilor, care dădeau cu plăcuțe suedeze în capul social – democraților, plăcuțele înapoi, pe principiul ce-aţi dat, tot aia ați primit. PNL Argeș a decis că merge în alegeri, cu candidaţi de la PSD. Liberalii nu mai vor plăcuțele suedeze cu care se plimbau și ei pe piept, căci au constatat că pesediștii sunt mai buni decât membrii PNL și au mai multe șanse să câștige în alegeri. Așa că a strâns plăcuțele suedeze împrăștiate pe la alegători și le-a dat cu ele în cap în momentul în care a anunțat candidații pesediști din partea PNL la alegerile locale.

Ca urmare, la Pitești, din partea PNL candidează un social democrat, Sorin Apostoliceanu despre care unii liberali, muți acum, spuneau că este de neadmis în PNL. Au tăcut între timp și au început să-i aducă osanale lui Apostoliceanu.

La Mărăcineni, liberalii se prezintă în alegeri tot cu un pesedist, Constantin Eremia. Acum e cel mai bun candidat pe care pot liberalii să-l scoată la înaintare.

Tot plăcuțe suedeze primesc alegătorii argeșeni și dinspre Bascov și Moșoaia. Candidații PNL la primăriile din cele două localități sunt tot de la PSD, Gheorghe Nedelea și Ion Necula.

 

Maria Dobre