Fiica primarului comunei Corbi, Anca Alina Baciu, și-a lansat candidatura pentru primărie

O veche zicală spune – "așa tată, așa fiică" – și în cazul fiicei primarului din Corbi, Virgil Baciu confirmă zicala.   Astăzi, Anca Alina Baciu și-a lansat candidatura și pare să fie conștientă de faptul că vine în urma tatălui său, un primar care a reușit să schimbe fața comunei, să o facă cunoscută și în țară și în afara ei și să promoveze valorile noastre tradiționale.

A decis să candideze după ce chiar tatăl ei, un mare susținător al tinerilor și un conștient că ștafeta trebuie predată . Iată declarația Ancăi Baciu, condidat la funcția de primar al comunei Corbi

"Totul a pornit ca o provocare. Tatăl meu tot timpul îmi spunea: “Voi, tinerii, trebuie să vă implicați!”. Noi, tinerii, putem veni cu lucruri noi, şi vom continua şi proiectele începute de tata. Vreau să îndemn tinerii fermieri să facă o fermă turistică, să îmbine jobul lor cu turismul. Vreau să dovedim și noi, tinerii, că putem să facem ceva.”, a declarat Anca Baciu.

Tatăl ei, Virgil Baciu i-a atras atenția că nu are de gând să-i netezească vreun drum

"Astăzi s-au depus candidaturile pentru primarie și CL Corbi, din partea PMP. Pentru acest partid candidez și eu la CJ. Pe noul mandat și-a depus candidatura fiica mea care va continua proiectele începute de mine. Echipa este una tânără. Câștigătorul fotoliului de primar va avea tot sprijinul meu. Alegerile se câștiga cu multă muncă. Trebuie să vorbiți cu oamenii din comuna, trebuie să vă prezentați proiectele și doar așa veți câștiga. Eu i-am spus și Ancuței că nu îi netezesc drumul.”, a declarat edilul Virgil Baciu. 

Anca Alina Baciu și-a depus candidatura alături de președintele PMP Corbi, Ilie Groșanu. Acesta are 32 de ani.

Steluța Chiriță