Robert Turcescu, după înregistrarea cu Nicuşor Dan: Dacă mai apare vreo lebădă neagră, nu prinde nici Revelionul în București. Băsescu va fi primar

 
Piteșteanul Robert Turcescu, deputat PMP, reacţionează la înregistrarea audio în care Nicuşor Dan intervine la Primăria Sectorului 4 pentru un controversat om de afaceri. Turcescu vede un culoar pentru Băsescu să câştige Primăria Capitalei, mai ales că deputatul anticipează şi alte asemenea lovituri pentru candidatul PNL-USRPLUS.
În înregistrare se poate auzi cum Nicușor Dan își folosește influența pentru a ajuta niște oameni de afaceri din Sectorul 4 să nu fie sancționați de către Primăria Sectorului 4. Pe înregistrare este rostit numele unui controversat om de afaceri și se pare că ar fi vorba despre Mihai Mitrache, cel care are mai multe probleme cu Primăria Sectorului 4 din cauza unei locații din ”Parcul Lumea Copiilor”.
 
 "Traian Băsescu va fi primarul Capitalei. Aici nu e despre mofturi, fițe și figuri. E, pur si simplu, cel mai bun. Știe ce are de făcut, programul e clar, va așeza Bucureștiul în rândul capitalelor europene. Nicușor vrea, dar e greu la deal cu boii mici. Dacă mai apare vreo lebădă neagră după ce-a aterizat aia gri cu telefonul, nu prinde nici Revelionul în București, darămite fotoliul de primar.
Iar Firea e dusă din toate punctele de vedere.
Fiți pragmatici și realiști: Băsescu e cel mai bun, mai ales că vin vremuri tare grele...", scrie Turcescu pe Facebook.