Virgil Remo Mateescu, fostul primar al comunei Corbeni, este atât de disperat încât minte lumea că a bătut palma cu candidatul PSD, Nicolae Dinică

Oamenii din Corbeni s-au săturat ca frumoasa lor comună să fie tot timpul ultima de pe listă la dezvoltare. Prin urmare, au ales să meargă alături de cel care a demonstrat că știe ce să facă și chiar a mai făcut în comună.

Disperat că nu mai are nicio șansă să pună mâna pe Primăria Corbeni, fostul primar, acum traseist politic, Remo Mateescu încearcă să tragă în jos contra candidatul său arucând minciuni cum că s-ar fi aliat cu Nicoale Dinică.

Remo Mateescu face ce a făcut și în calitate de primar – păcălește lumea. De data aceasta o face din disperare, căci ce să facă Remo Mateescu fără funcția de primar?!

Și tot din disperare că nu mai poate convinge pe nimeni după atâta amar de vreme în care a tras comuna în jos până a adus-o în situația de acum, Remo Mateescu suflă în urechile naivilor care au timp să-l asculte, tot felul de minciuni despre contra candidatul său. Cam la fel face și candidatul PNL, Ion Ureche numai că mulți oameni din Corbeni l-au pus deja în banca pierzătorilor.

Prin urmare, Remo Mateescu trage cu dinții să mai inducă o dată lumea în eroare. Promisiuni nu mai poate face pentru că nu-l mai crede nimeni, dar să defăimeze crede că-i iese, subestimând și jignind inteligența oamenilor din Corbeni, care l-au tolerat prea mult la vârful primăriei.

Steluța Chiriță

Sursa foto Jurnalul de Arges