"Guvernul Orban seamănă din ce în ce mai mult cu Guvernul Boc"

Guvernul PNL refuză să pună în aplicare legile votate în Parlament la inițiativa PSD pentru dublarea alocațiilor pentru copii, majorarea pensiilor cu 40% și creșterea salariilor profesorilor. 

Mai mult, Executivul condus de către Ludovic Orban nu își respectă nici propriile inițiative asumate, arată PSD Argeș.  "Astfel, Guvernul a decis să taie la jumătate valoarea tichetelor pentru ”Școala după școală” propuse ca lege chiar de către vicepremierul Raluca Turcan și votate de PNL!
Așadar, începând cu anul școlar 2020-2021 preșcolarii și elevii de până în clasa a IV-a, inclusiv, în loc să primească tichete educaționale în valoare de 400 lei lunar/copil vor primi tichete (dacă le vor primi și pe acelea) în valoare de 200 lei lunar/copil! 
În același timp, proiectul de ordonanță prevede și limitarea categoriilor de copii care beneficiază de tichete ”Școala după școală”, eliminând preșcolarii!
Guvernul Orban seamănă din ce în ce mai mult cu Guvernul Boc, supranumit și "Guvernul Ciomu", specializat în tăierea de salarii, pensii și alte drepturi ale românilor!", conchide PSD Argeș.