La Slobozia, acum patru ani, PSD a preluat administrația locală cu școlile vraiște

În comuna Slobozia se poate spune că în acest moment copiii au condiții egale cu cei de la oraș pentru  desfășurarea procesului educational. Orice om din comună își adduce aminte că la preluarea mandatului de primar de către Petre Funie, toate școlile din comună erau vraiște, cu veceuri în fundul curții, fără apă curentă și fără încălzire.

Candidatul PSD Argeș la Consiliul Județean Argeș, Ion Mînzînă , a explicat de ce au avut prioritate proiectele destinate reconstrucției unităților de învățământ, specificând faptul că de la Consiliul Județean au fost finanțate proiecte destinate infrastructurii școlare în valoare de aproape 30 de miliarde de lei.

Ion Mînzînă a transmis tuturor oamenilor din comuna Slobozia să își trimită copiii la școală, să nu cadă în capcana liberalilor care vor imbecilizarea populației pentru a avea mână de lucru la sparanghel și căpșuni alte țări.

Doar prin școală și prin educației continuă copiii dvs se pot desăvârși ca oameni – a transmis Ion Mînzînă , care a adăugat că din păcate pentru liberali, doar vorbele goale sunt de partea lor, în timp ce social-democrații pot prezenta în fiecare moment ceea ce au făcut pentru comunitățile locale. Oamenii s-au săturat de lozinci. Vor să-și crească copiii în siguranță și în condiții decente, iar cine nu a făcut nimic până acum nu le mai poate fura votul doar pe baza unor vorbe goale, așa cum încearcă încă liberalii să o facă.

Ion Mînzînă a mai spus că  de la nivelul Consiliului Județean Argeș s-a încercat echilibrarea bugetelor pentru sudul și nordul județului, pentru ca și partea de sud a Argeșului, ceva mai puțin binecuvântată de natură, să recupereze decalajul față de nord.

 

Steluța Chiriță