Primarul comunei Rociu, Aurel Bălășoiu – "Sunt martorul construcției drumului care leagă Curtea de Argeș de Dunăre"

Drumul județean care leagă Curtea de Argeș de Dunăre este unul dintre obiectivele extrem de importante pentru județul Argeș, care va facilita dezvoltarea economică a multor comune din județ, printre care se numără și comuna Rociu. Aurel Bălășoiu, primarul comunei Rociu a declarat că acest drum, care a intrat în execuție pe fondurile Consiliului Județean Argeș va aduce prosperitate și în partea de sud a județului și va crește valoarea proprietăților oamenilor din comunele prin care trece.

Primarul Bălășoiu consideră că aceste lucrări trebuie să continue și numai PSD a dat asigurări că va finanța în continuare acest drum dacă Ion Mînzînă va câștiga alegerile pentru președinția CJ Argeș.

Și tot prin finanțările Consiliului Județean, intră în execuție și drumul județean care traversează comunele Bradu-Suseni-Mozăceni – Rociu – Slobozia , dar PSD trebuie să scape de partidele bidon cum sunt cei de la Pro România sau PMP, care au intrat pe funcții datorită PSD-ului după care au trădat și au pus tot felul de piedici proiectelor social –democraților .

La rândul său, primarul comunei Slobozia, Petre Funie a declarat că oamenii știu deja pe cine vor vota și că vor îi vor alege pe cei care au pus umărul și la dezvoltarea sudului judelui Argeș și le-a transmis  cetățenilor să aibă certitudinea că Ion Mînzînă este singurul candidat la președinția CJ Argeș care respectă ceea ce promite. 

Steluța Chiriță