Primarul comunei Rociu, Aurel Bălășoiu, face echipă cu un om cu experiență în administrația locală

Primarul Aurel Bălășoiu este cel care a adus comuna Rociu cât mai aproape de standardele unei comune europene, s-a implicat în fiecare proiect, a colaborat foarte bine cu echipa sa și astfel, s-a reușit finalizarea a zeci de proiecte extrem de importante și intrarea în execuție a altor zeci de investiții.

Pentru mandatul 2020- 2024, primarul Aurel Bălășoiu se prezintă cu o echipă cu care știe că poate finaliza toate proiectele aflate acum în execuție și demara noi proiecte importante pentru fiecare sat al comunei.
Alături de Aurel Bălășoiu se află economiști, contabili, asistenți social, oameni din domeniul construcțiilor, al comerțului, ingineri și tehnicieni. Un aparat destul de complex și diversificat ca pregătire profesională, care să asigure o activitate echilibrată și eficientă la nivelul primăriei.
 
Unul dintre oamenii de bază ai primarului Aurel Bălășoiu, este ALIN RAINEA un tânăr  apreciat pentru experiența politică , administrativă și managerială a acestuia.
ALIN RAINEA este absolvent al Facultății de Marketing, are un master în Managementul Turismului și Marketing la Academia de Studii Economice București,  a avut succes în dezvoltarea afacerilor, are experiență în administrarea afacerilor și în administrație publică. Înainte de a intra în viața politică, ALIN RAINEA a dezvoltat afaceri de succes și a devenit foarte cunoscut în mediul de afaceri argeșean.
ALIN RAINEA este un tehnocrat și un profesionist  în domeniul afacerilor și admninistrației publice și reprezintă un câștig pentru comunitatea din Rociu, care a intrat într-un proces de modernizare ce trebuie să continue .Prin cooptarea lui ALIN RAINEA primarul Aurel Bălășoiu a dovedit că este deschis la promovarea și susținerea tinerilor cu experiență în administrație și management.