Cristian Gentea (PSD), favorit în cursa electorală pentru Primăria Pitești. Câte procente îl despart, în sondaje, de contracandidații săi

Cristian Gentea, candidatul propus de PSD pentru a ocupa fotoliul de primar al Piteștiului, este favorit în această cursă electorală care a intrat pe ultima sută de metri, notează Gândul.info. Sondajele arată că Gentea va câștiga, pe 27 septembrie, Primăria Pitești la un scor detașat față de fostul său coleg, fostul pesedist – actual liberal – Sorin Apostoliceanu, arată sursa citată.

Reprezentantul PNL este poziționat pe locul doi în sondaje, iar pe locul al treilea se află  – la o distanță mică – deputatul USR Ionuț Moșteanu.
Astfel, bătălia este strânsă doar în ceea ce privește locurile doi și trei în clasament.  Primăria se pare că va fi câștigată de Cristian Gentea, candidatul PSD. Este favorit atât în sondaje, cât și la casele de pariuri.
Potrivit unui sondaj IRES, Cristian Gentea este pe primul loc la 8 procente față de Sorin Apostoliceanu, iar Ionuț Moșteanu la doar 3 procente față de candidatul liberalilor.