Adrian Bughiu – Ion Mînzînă este un om obișnuit, dar și un om cu o vastă experiență politică și administrativă

Fostul subprefect de Argeș, Adrian Bughiu care a reușit să –l pună deseori în dificultate pe Emanuel Soare, arătându-i impostura, s-a declarat susținător al candidatului PSD la președinția CJ Argeș, Ion Mînzînă. Bughiu spune că Ion Mînzînă a rămas același om și după ce a trecut prin mandate de deputat și senator , iar calitățile lui morale și profesionale au stat la baza dezvoltării unei adevărate prietenii.

"Fost senator şi fost deputat, actual președinte al PSD Argeș şi viitor preşedinte al Consiliului Județean Argeș, dl. Ion Mînzînă este în prezent...#prietenul meu! Îmi permit să afirm lucrul ăsta, ținând cont că ne cunoaștem din 1995!

Dacă m-aș pricepe la scris, aș scrie (cel puțin) un roman cu lucrurile care ne leagă. În general, lucruri frumoase și poate - irepetabile! Fără să vreau să trăiesc din amintiri, am simțit nevoia să fiu puțin melancolic.

Viața a fost generoasă pentru amândoi. Și indiferent ce ne oferă viitorul, sunt convins că nu ne vom schimba! Pentru ca ne asemanăm în lucruri esențiale: suntem OAMENI obișnuiți, cu obiceiuri normale, cu același grup de prieteni de cel puțin 10 ani, etc, etc, etc...

Sunt convins că ce e mai bun, abia acum urmează!! Și nu mă refer la ceva anume...

Sunt convins că, de luni, dl. MÎNZÎNĂ ION, va fi noul #Președinte al Consiliului Județean Argeș! Pentru că MERITĂ! Pentru că e cea mai BUNĂ variantă! Pentru ca este un om CORECT!!!

 
Bughiu
 

Și sunt convins SINCER că, județul Argeș, va avea mult de câștigat în mandatul condus de Ion Mînzînă!

Așa să ne ajute Dumnezeu!" – a menționat Adrian Bughiu.